Vrijwilligers gezocht

Niets is zo leuk om met een paar gelijk gestemde mensen een klus te klaren, en ook aspecten van ons spirituele werk te ervaren. En dat in een mooie omgeving!

Het Internationaal Theosofisch Centrum (ITC) in Naarden is een prachtig landgoed met een bijzondere sfeer. Het centrum ontvangt gasten met verschillende achtergronden uit de hele wereld voor onder andere seminars en retraites. Het ITC is volledig afhankelijk van de inzet van vrijwilligers, en wil het aantal graag uitbreiden.

Wat betekent het om vrijwilliger te zijn bij het ITC?

Je draagt het ITC een warm hart toe en vindt het leuk om met anderen samen te werken. Je bent in staat om minimaal een aantal keren per jaar naar het ITC te komen, hoewel een deel van het werk ook (digitaal) thuis gedaan kan worden. Als je wilt, kun je ook af en toe meerdere dagen of een week achter elkaar op het Centrum komen werken en daar overnachten. Als dit met een hele groep gebeurt, kun je met bijvoorbeeld de gezamenlijke maaltijden ook het gemeenschapsgevoel op het centrum optimaal ervaren. Reiskosten worden desgewenst vergoed. Voor een aantal, meer permanente vrijwilligers taken, bestaat een aparte regeling met een fiscaal aantrekkelijke vrijwilligersvergoeding.

Interesse? Laat het ons weten via ons inschrijfformulier

In het inschrijfformulier kun je onder elk stukje aangeven bij welke activiteiten je graag zou willen helpen en zien met wie je contact kan opnemen.
Centre News, ITC

Upcoming Events