31 Oktober: Lezing “Werken met energieën”

Latente Vermogens in de Mens is een reeks programma’s over buitengewone ervaringen en energieën in de ontwikkeling van de mens georganiseerd door het ITC en de Theosofische Vereniging in Nederland (TVN).  Op 31 oktober 2021 gaat het over  “Werken met energieën”.

Bijzondere energieën zijn altijd latent aanwezig en trekken veel aandacht. We zijn als mens in staat hiermee in contact te komen, en hiermee te werken. Soms zijn ze het gevolg van buitengewone ervaringen, soms ingebed in een spirituele traditie. Een actieve toepassing is alleen verantwoord binnen bepaalde randvoorwaarden. Van fundamenteel belang is de intentie van de betrokkene.

Sprekers:

  • Dr ir Gert Jan van der Steen (Bisschop van de Vrij-Katholieke Kerk, was bijzonder hoogleraar Informatiekunde. Bezig met de integratie van oude en nieuwe vormen van spiritualiteit).
  • Drs. Pierre van Eijl (honorair onderzoeker op het gebied van het hoger onderwijs verbonden aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast al vele jaren aura-reader en -healer. Beheert de website van het Koendalinie Netwerk).
  • Dr Saskia Bosman, (bioloog en zelfstandig onderzoeker, geeft trainingen voor persoonlijke en organisatieontwikkeling. Organiseert en begeleid transformatieve natuurreizen).
  • Drs Peter Kampschuur (Psycholoog en ademtherapeut, geeft cursussen ‘Omgaan met energieën’ aan het Parapsychologisch Instituut. Schreef Spiritualiteit en energie: de kundalini-kwestie).

Hier vindt u het volledige programma: Werken met energieën

Datum: 31 oktober 2021
Plaats: ITC, Besant Hall
Aanvang 10.00 uur
Taal: Nederlands
Download hier het inschrijfformulier (Word document)

 

 

Events

Upcoming Events